O: vrh oštrice pile za rezanje od tvrdog metala Brušenje

O: vrh oštrice pile za rezanje od tvrdog metala Brušenje.

00

Neki novi korisnici mogu se zapitati na što treba obratiti pozornost kod brušenja okruglog drva s više listova pile?Brušenje lista pile s više listova za okruglo drvo je važna stvar, jer će se list pile s više listova sigurno istrošiti ako se koristi dulje vrijeme, a trošenje lista pile s više listova utjecat će na učinkovitost obrade, pa redovito mljevenje je vrlo važno.važno.
Brušenje oštrice pile s više oštrica za oblo drvo nije slučajna stvar, stoga je Xiaobian sažeo 3 vještine brušenja oštrice pile koje će podijeliti s vama.
1. Problem razmjera

Postoji određeni proporcionalni odnos između prednje i stražnje strane lista pile s više listova.Obratite pažnju na ovaj proporcionalni odnos prilikom brušenja.Ako ovaj proporcionalni odnos nije zadovoljen, tada će se vaš list pile s više listova koristiti kraće vrijeme.
​​
2. Problem kuta

Nemojte mijenjati izvorni kut lista pile ili uništavati dinamičku ravnotežu, što će utjecati na korištenje lista pile i biti sklono opasnosti.Prilikom brušenja lista višestruke pile, rupa za razvrtanje ne smije biti veća od 2 cm od izvorne rupe, inače će to utjecati na ravnotežu lista pile.Ako se njime ne rukuje pravilno, životni vijek lista pile će se skratiti.

3. Redovito podrezujte list pile

Kada se radna učinkovitost smanji, pojavit će se problemi poput neravnina, hrapavosti i dlačica na površini, koji se i dalje pojavljuju nakon ponovljene uporabe.U kombinaciji s vremenom korištenja, potrebno je brusiti list pile.

Brušenje listova pile s više oštrica za okruglo drvo također je vrlo važno, stoga obratite pažnju na svaki detalj tijekom procesa brušenja.Učinite dobar posao kako biste produžili radni vijek lista pile s više listova.


Vrijeme objave: 1. lipnja 2022